AKTIVITETE

TRAJNIM ME TE RINJTE: DHOMA QYTETARE

TRAJNIM ME TE RINJTE: DHOMA QYTETARE

ISP realizoi gjatë  2017-2018 projektin "Dhoma Qytetare" të mbështetur nga fondi i nën-grantimit "Anti-korrupsioni dhe zhvillimi i kapaciteteve" në kuadër...

LEKSIONE TE HAPURA MBI DEMOKRACINE

LEKSIONE TE HAPURA MBI DEMOKRACINE

Leksione të Hapura mbi demokracine Instituti i Studimeve Politike Fondacioni Friedrich Ebert Instituti i Studimeve Politike i mbështetur nga Fondacioni...

Page 10 of 10 1 9 10

LAJME NGA ISP

FOLLOW US

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist