Rreth Nesh

ISP eshte organizate joqeveritare ne fushen e studimeve politike ne Shqiperi. Fokusi i saj kryesor eshte monitorimi i proceseve politike te tranzicionit, aktivitetit te institucioneve politike dhe kushtetuese, edukimi publik permes parimeve te transparences, pjesemarrjes, perfaqesimit dhe njohjes se koncepteve thelbesore per demokraci funksionale.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist