PARLAMENT I PASTËR: NORWEGIAN EMBASSY

Thirrje për ekspertë

Termat e referencës për ekspert për përpilimin e raporteve periodike Projekti: “Parlament i pastër: llogaridhënie dhe transparencë” Periudha: 01/04/2019-30/04/2019 Instituti i...

Page 1 of 3 1 2 3

LAJME NGA ISP

FOLLOW US

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist