THIRRJE / SHPALLJE

Thirrje për ekspertë – Forume të hapura në Kukës dhe Lezhë

Thirrje për ekspert për redaktim raporti

Projekti: “Fuqizimi i integritetit të zgjedhjeve dhe i qëndrueshmërisë së partive politike” Instituti i Studimeve Politike (ISP), është duke implementuar...

Thirrje për koordinator aktiviteti

Instituti i Studimeve Politike (ISP), është duke implementuar projektin “Fuqizimi i integritetit të zgjedhjeve dhe i qëndrueshmërisë së partive politike”,...

Thirrje për ekspertë – Forume të hapura në Kukës dhe Lezhë

Thirrje për ekspert për shkrim raporti

Instituti i Studimeve Politike (ISP), është duke implementuar projektin “Fuqizimi i integritetit të zgjedhjeve dhe i qëndrueshmërisë së partive politike”,...

Thirrje për ekspertë – Forume të hapura në Kukës dhe Lezhë

Thirrje për ekspert monitorimi

Projekti: “Fuqizimi i integritetit të zgjedhjeve dhe i qëndrueshmërisë së partive politike” Instituti i Studimeve Politike (ISP), është duke implementuar...

Page 1 of 4 1 2 4

LAJME NGA ISP

FOLLOW US

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist