PROJEKTET

JETËSIMI CILËSOR I DEKRIMINALIZIMIT: PËR POLITIKË DHE ZYRTARË TË PASTËR PERIUDHA: KORRIK 2019-DHJETOR 2022 FINANCUES: MINISTRIA E JASHTME E MBRETËRISË...

ZHVILLIMI I KAPACITETEVE, BASHKËPUNIMIT DHE KULTURËS SË MBIKËQYRJES SË SEKTORIT TË SIGURISË NË SHQIPËRI PERIUDHA: SHTATOR 2019 – SHTATOR 2022...

SISTEMI I RI I DREJTESISË: TRANSPARENCË DHE PËRFSHIRJE Monitorim aktiv i KLGJ, KLP, KED, KKRD PERIUDHA: MARS 2019 – MARS...

REFORMA NË DREJTËSI: ME QYTETARËT DHE PËR QYTETARËT PERIUDHA: Qershor 2018 – Mars 2019 FINANCUES: OSFA, Programi i Reformës në...

LAJME NGA ISP

FOLLOW US

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist