THIRRJE / SHPALLJE

Thirrje për një ekspert Lider

Thirrje për një ekspert Lider EuropeAid/163516/DD/ACT/AL-2 Në kuadër të projektit “UNË MARR PJESË! ZËRI IM, VOTA IME VLEN!” Instituti për...

Thirrje për ekspertë

Termat e referencës për ekspert për përpilimin e raporteve periodike Projekti: “Parlament i pastër: llogaridhënie dhe transparencë” Periudha: 01/04/2019-30/04/2019 Instituti i...

THIRRJE PER EKSPERTË

TERMAT E REFERENCËS PËR EKSPERT PËR MONITORUES PARLAMENTI Projekti: “Parlament i pastër: llogaridhënie dhe transparencë” Periudha: 01/04/2019-30/04/2020 Instituti i Studimeve Politike...

THIRRJE PËR EKSPERTË

Projekti: “Parlament i pastër: llogaridhënie dhe transparencë” Periudha: 01/04/2019-30/04/2020 Instituti i Studimeve Politike kërkon të kontraktojë 2 ekspertë ligjorë për vlerësimin...

Page 4 of 4 1 3 4

LAJME NGA ISP

FOLLOW US

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist