QARKU TIRANË: LA - ISP

QARKU TIRANË: TRANSPARENCA, QEVERISJA QYTETARE DHE LLOGARIDHËNIA PERIUDHA: 1 korrik 2018 – 31 mars 2019 FINANCUES: Lëviz Albania Zona e...

TRAJNIM ME TE RINJTE: DHOMA QYTETARE

TRAJNIM ME TE RINJTE: DHOMA QYTETARE

ISP realizoi gjatë  2017-2018 projektin "Dhoma Qytetare" të mbështetur nga fondi i nën-grantimit "Anti-korrupsioni dhe zhvillimi i kapaciteteve" në kuadër...

Page 3 of 4 1 2 3 4

LAJME NGA ISP

FOLLOW US

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist