MEMORIA DHE HARTA DIGITALE E VENDEVE TË KUJTESËS NË SHQIPËRI

Virtual Museum. Memory museum

Emërtimi: Muze Virtual: Muzeu i Memories Dedikuar: Memories ndaj periudhes komuniste / brezave te rinj Periudha e realizimit: Qershor 2014...

LUGINA E QËNDRESËS

LUGINA E QËNDRESËS

Lugina e Qëndresës Mars – Maj 2016 Tiranë Mbështetur nga Ministria e Kulturës Lugina e Qëndresës është një projekt i...

MUZE VIRTUAL: MUZEU I MEMORIES

Emërtimi: Muze Virtual: Muzeu i Memories Dedikuar: Memories ndaj periudhes komuniste / brezave te rinj Periudha e realizimit: Qershor 2014...

Page 3 of 3 1 2 3

LAJME NGA ISP

FOLLOW US

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist