PROJEKTE TË PËRFUNDUARA

LEKSIONE TE HAPURA MBI DEMOKRACINE

LEKSIONE TE HAPURA MBI DEMOKRACINE

Leksione të Hapura mbi demokracine Instituti i Studimeve Politike Fondacioni Friedrich Ebert Instituti i Studimeve Politike i mbështetur nga Fondacioni...

INFORMOHEM.AL

INFORMOHEM.AL

Informohem.al Mars - Shtator 2016 Financuar nga Agjensia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC) Projekti Informohem.al është një nisëm e...

BASHKI E HAPUR

Bashki e Hapur Maj – Dhjetor 2016 Tiranë, Shkodër, Durrës dhe Vlorë Mbështetur nga LEVIZ ALBANIA Nisma “Bashki e Hapur”...

Page 36 of 36 1 35 36

LAJME NGA ISP

FOLLOW US

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist