• KOMISARIATI I SHKOLLES – PARTNERITET MIDIS NXENESVE E POLICISE

  KOMISARIATI I SHKOLLES – PARTNERITET MIDIS NXENESVE E POLICISE

  “Komisariati i Shkolles” dhe nisma “Policia – miku juaj” dedikuar bashkepunimit midis shkollave ne Tirane dhe policise se shtetit, ishte nje prej nismave te realizuara nga ISP në kuadër të projektit të mbështetur nga Programi SACP (Ambasada Suedeze).  Qëllimi i këtij projekti është vendosja e urave të partneritetit midis nxënësve të shkollave të mesme dhe

  READ MORE
 • TRAJNIM ME TE RINJTE: DHOMA QYTETARE

  TRAJNIM ME TE RINJTE: DHOMA QYTETARE

  ISP realizoi gjatë  2017-2018 projektin “Dhoma Qytetare” të mbështetur nga fondi i nën-grantimit “Anti-korrupsioni dhe zhvillimi i kapaciteteve” në kuadër të projektit CIVILISC, financuar nga Bashkimi Evropian. Ne bashkite e perzgjedhura nga ISP per shkaqe politike dhe gjeografike u konstatuan mungese te mediave lokale dhe organizatave efektive te shoqerise civile. Dhomat e Qytetareve qe u krijuan

  READ MORE